Kiruna den 6e MajKiruna den 6e Maj. Max 1 år till i Kiruna, sen står jag inte ut mer. Inte konstigt att man får en mindre depression när man får se och höra om sommaren i övriga Sverige där folk sitter på uteserveringar, går i barbent och njuter ute i solen när snön aldrig verkar vilja sluta falla och smälta bort här. Shorts, barbent, skinnjacka, klackar, mjukglass, uteserveringar och solglasögon är det bara att fortsätta drömma om ett tag till. Får helt enkelt sluta besöka bloggar, instagram, fb och twitter tills det är sommar här också om så där 100 år...
Jag är i alla fall ledig idag, min första efter 13 arbetsdagar. Sjukt skönt, dock är jag fortfarande sjuk och jätterosslig i halsen. Hade ingen röst i går och den är dessvärre borta idag också. Men men jag är ju ledig i alla fall och ska ägna mig åt bakning och läsa Harry Potter. Vad gör ni denna söndag?!

Kiruna the 6th of May. Depression.


Kommentarer

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0