JENNYHej kära vänner! Jenny, en jättefin bloggerska, tävlar om ett sommarjobb som jag tror hon skulle passa perfekt för, så därför tänkte jag hjälpa henne. Sommarjobbet är att ta reda på vad som är det absolut bästa med sommareventet: The beach party 2012. De ansökningar som får flest röster (minst 250st) kommer att få chansen att jobba på The beach party under juli månad med arbetsuppgifter som t.ex: Ha en stor privatfest i sin svit, gå på The Beach Partys officiella poolfest, hänga med deras världs DJs och festa på deras strandklubb tills solen går upp (minst 1gång). 

Jenny är en glad och social tjej som älskar att festa och ha kul samt lära känna nya människor. Hon har  tidigare anordnat ett fåtal stora fester vilket innebär att hon kan ta ansvar och är väldigt ordningsam när det väl behövs. Hon kommer även skriva om sin resa på bloggen, vilket vi inte vill missa! Hjälp henne du också och rösta på henne. Hon behöver bara 100 röster till för att komma till final. Som tack blir du länkad på hennes blogg!

Gör så här:
1. gå in på http://thebeachparty.se/sommarjobb/ och sök på Jenny Thrumberg
2. NÄR DU HAR RÖSTAT, SÅ FÅR DU EN LITEN PRESENT SOM TACK , från Jenny. Du blir länkad på hennes blogg som heter thaipinnen.se
OBS!!! GLÖM INTE ATT KOMMENTERAR PÅ HENNES BLOGG ATT DU HAR RÖSTAT + VILKET NR DU BLEV SOM GILLADE.

Tack på förhand från både mig och Jenny! ♥


Kommentarer

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0