Allas vår Astrid LindgrenPå tv går det just nu en canal+ reklam om att canal+ kommer sända Astrid Lindgren filmer. Har ni sett den?! När jag såg den första gången fick jag tårar i ögonen. Den är jättefin med klipp från olika filmer. Jag har sett nästan alla hennes filmer och älskar dem fortfarande i en ålder på 21 år. Mina favoriter är: Allra käraste syster, Nils Karlsson Pyssling, Bröderna Lejonhjärta, Alla vi barn i Bullerbyn, Gull-Pian, Madicken och Nånting levande åt Lame-Kal. Jag har till och med besökt Astrid Lindgrens värld när jag var liten och varit till både Bråkmakargatan, Katthult och Astrids barndomshus. Nostalgi! Ska ha Astrid Lindgren maraton till helgen. Det är tur att böckerna och filmerna lever vidare för mig är Sveriges störtsa barnboksförfattare mycket saknad. ♥

Astrid Lindgren Sweden's largest children's author, loved and missed! ♥


Kommentarer
Postat av: Mona

Åh vad mysigt, håller med om vartenda ord!

2012-03-01 @ 19:46:20
Postat av: papa

Du har helt rätt! Här har vi lyckats verkligen att indoktrinera dej....

2012-03-01 @ 20:32:53
Postat av: Jenny svarar

Indoktrinera...vilket komplicerat ord. Men jag får väl tacka er så mycket för att ni visat mig in i Astrid Lindgrens värld och fått växa upp med henne! :)

2012-03-02 @ 01:22:20
URL: http://avogueidea.blogg.se/
Postat av: Carola

Jag har också gjort allt för att indoktrinera mina barn i Astrids ljuvliga värld :) älskar det fortfarande och ska börja "samla" dvdfilmerna nu, har dem bara på VHS. Köpte dem i vuxen ålder innan jag fick barnen, men säg det inte till nån ;). Astrid Lindgrens värld åkte vi till med barnen och i Sthlm junibacken också. Skulle gääärna åka igen, fast jag är sisådär 5 år äldre än dig ;)..Härligt att höra att fler får tårar i ögena av sån´t mina pojkar skrattar åt mig när jag gråter åt barnfilmerna..Senast smurfarna :-O!! ;)

2012-03-02 @ 09:24:44
Postat av: Sarah

åå Astrid Lindgren <3

2012-03-06 @ 14:17:57
URL: http://wrengler.blogg.se/

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0