för en kort stund var det sommarFör två veckor sedan var jag hem till underbara Luleå för att träffa min familj. Jag och mamma tog många promenader vid vattnet och filosoferade och på kvällarna drack vi te och lade pussel. 
 


I Luleå var det grönt, fanns blommor och var varmt och det var sommar för en kort stund. Så klart var min käre far också med och myste med oss.Som vanligt åt och drack vi gott! Jag fick Sangria, vilket betyder sommar, och på Nationaldagen åt vi kalaslunch: hemmagjord svampsoppa, vitlöksbaguetter och drack cider till.Sen var det då dags för min lillasyster att ta studenten och hon var så snygg och sjukt söt när hon var liten! Elina, min fina syster har klarat Hår- och makeup stylist-programmet med bravur. Duktiga syster, mäkta stolt! ♥Jag började längta tillbaka till min egen student när hela gänget skrålade på flaket som åkte runt stan.Systern fick en stor rosa present av mig. Hon blev väldigt glad, i den fanns det ett presentkort på H&M på 600 kr och en mackpress.Lillasysterns kille var så klart med och var fixad dagen till ära i rutig skjorta, fluga och brillor! För mig blev det också att gå ut och fira och jag hamnade på galej med Yasmina, Frida, Frida, Malin och Fanny och drack Cosmopolitans.Min helg avslutades med en rosa dip dye och Maskinen live! En natt då jag var lycklig och glad och kände livet i mig. Efter helgen for jag tillbaka till ett grått och kallt Kiruna där inte ens löven börjat slå ut...

Men nu har det gått två veckor och jag är åter på väg att åka till sommaren och mina föräldrar, den här gången till stugan. I övermorgon är det midsommar vilket betyder ledig helg från H&M. Just nu är jag i full färd med att packa min väska och förbereda mig inför morgondagens roadtrip som går av stapeln när jag slutar jobbet kl: 18. Längtar!


Kommentarer
Postat av: Mona

Längtar också!

2012-06-21 @ 07:59:33
Postat av: Linda

Fin familj. Vad lika ni var. speciellt du och din mamma!

2012-09-01 @ 21:14:45
URL: http://soullfood.blogg.se

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0