JEFFREY CAMPBELL TÄVLINGTävla om ett par valfria Jeffrey Campbell skor hos Mohammedis! Hur awesome!? ♥


HOLIDAYCharlotte Free för Wildfox får färglägga denna torsdag! Morgonen var tidig idag, har varit uppe sen 7 och tvättat kläder, rensat kylen och plockat lite eftersom jag ska köra till stugan direkt efter jobbet. Nu är allt färdigpackat och fixat. Jag har laddat upp med en massa skivor till bilen då jag ska köra 5 timmar i eftermiddag. Jag har med mig skivor som Aboslute 80's, Queen, musik från musikalerna Chess och Grease, några gamla blandningar jag gjorde när jag var liten och en The Ark skiva. Det var tyvärr allt jag hade hemma men någon musik är bättre än ingen alls! Nu sitter jag och äter frukost och tittar ut över staden som för en gångs skull badar i solljus. Snart jobbar jag de sista sex timmarna innan min långhelg och ledigheten i paradiset börjar!


för en kort stund var det sommarFör två veckor sedan var jag hem till underbara Luleå för att träffa min familj. Jag och mamma tog många promenader vid vattnet och filosoferade och på kvällarna drack vi te och lade pussel. 
 


I Luleå var det grönt, fanns blommor och var varmt och det var sommar för en kort stund. Så klart var min käre far också med och myste med oss.Som vanligt åt och drack vi gott! Jag fick Sangria, vilket betyder sommar, och på Nationaldagen åt vi kalaslunch: hemmagjord svampsoppa, vitlöksbaguetter och drack cider till.Sen var det då dags för min lillasyster att ta studenten och hon var så snygg och sjukt söt när hon var liten! Elina, min fina syster har klarat Hår- och makeup stylist-programmet med bravur. Duktiga syster, mäkta stolt! ♥Jag började längta tillbaka till min egen student när hela gänget skrålade på flaket som åkte runt stan.Systern fick en stor rosa present av mig. Hon blev väldigt glad, i den fanns det ett presentkort på H&M på 600 kr och en mackpress.Lillasysterns kille var så klart med och var fixad dagen till ära i rutig skjorta, fluga och brillor! För mig blev det också att gå ut och fira och jag hamnade på galej med Yasmina, Frida, Frida, Malin och Fanny och drack Cosmopolitans.Min helg avslutades med en rosa dip dye och Maskinen live! En natt då jag var lycklig och glad och kände livet i mig. Efter helgen for jag tillbaka till ett grått och kallt Kiruna där inte ens löven börjat slå ut...

Men nu har det gått två veckor och jag är åter på väg att åka till sommaren och mina föräldrar, den här gången till stugan. I övermorgon är det midsommar vilket betyder ledig helg från H&M. Just nu är jag i full färd med att packa min väska och förbereda mig inför morgondagens roadtrip som går av stapeln när jag slutar jobbet kl: 18. Längtar!


RAINBOW COLLECTION
Efterlyser dessa regnbågsfärgade kläder som alla är från H&M Divided's sommarkollektion. Har varken fått in dem i vår butik här i Kiruna eller hittat dem på nätet. Någon som vet om dem lanseras något speciellt datum eller bara finns i utvalda butiker?! Hur som haver, ljuvliga! Me likey!I love the rainbow collection from H&M!


RSS 2.0