50'sMeghan Collison av Ben Toms för Vogue Russia. Åh vad jag gillar de här bilderna. Supersnygg 50-talsstil i härliga pasteller! Förutom supersnygga Meghan i sitt svarta lockiga hår, höga kindben och markerade ögonbryn är kläderna fantastiska. Strassbodyn på bild två skulle vara grymt fin till sommaren och jag blev totalt förälskad i skinnmidjekjolen på bild fyra. Lyckliga jag har hittat en nästintill likadan, perfekt sydd skinnmidjekjol på Röda Korset för 50 kr här i veckan. Nästa gång jag använder den måste jag fota så ni får se, den är underbar!
Jag tycker kläderna på bilderna ovan påminner lite om Versaces Cruise Collection, som äntligen släpps i morgon, just pastellerna och det mönstrade. I morgon klockan 10.00 kommer jag sitta bänkad framför datorn, hålla tummarna och hoppas jag lyckas nappa åt mig någonting från H&M.

Meghan Collison by Ben Toms for Vogue Russia. I love the pastels and the lovely 50's style! ♥


Kommentarer
Postat av: Sofia - Foto&Musik

sv: Tack så mycket :)Jag har köpt den på ebay!

2012-01-19 @ 11:09:44
URL: http://pladdermf.blogg.se/
Postat av: Ida

Läckra solglasögon på sista bilden!

2012-01-19 @ 21:31:19
URL: http://blombergida.blogg.se/

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0