MANIKYRDen kalla och torra vinterluften torkar ut både mina händer och mina naglar så jag har även inhandlat nya manikyrsaker och fixat både finger- och tånaglar! 

Steg 1. Jag har använt en nagelfil från Kicks som är fantastisk. Den har 6 olika sidor och sex steg att följa. 1 & 2 är en grov och en finare nagelfil att fila kanterna med. Sidorna 3, 4, 5 & 6 är olika finesser som man filar på hela nageln som gör nageln högblank, detta funkar verkligen!

Steg 2. Smorde in nageln och nagelbanden med Depends Myrraolja som ger en intensiv vård till naglar som är torra, flisar sig, lätt spricker eller är mjuka. Berikad med mandelolja och E-vitamin. Återuppbygger och ger näring till nageln. Verkar fuktgivande, stärkande och gör så att nageln växer snabbare. 

Steg 3. Lackade 2 lager av Depends Nagelstärkare som är berikad med kalcium och vitamin B5. Skyddar och bygger upp din nagel omedelbart. Förhindrar att nageln knäcks, flisas eller skadas.

Steg 4. Lackade ett lager av Depends Topplack som ger en snygg glans och slutfinish. Torkar snabbt, skyddar och förlänger varaktigheten på manikyren.


Kommentarer
Postat av: karrovicki

Fin blogg! kolla gärna in vår blogg :)

2012-02-12 @ 21:26:02
URL: http://photoofourlifes.blogg.se/

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0