AFRICAN INSPIRATIONGod kväll på er. Hoppas ni har en toppenbra fredagkväll och har haft en bra dag?! Min dag har varit jättefin. Jag mötte upp min PT (personlig tränare) på gymmet och la upp ett träningsprogram att både börja springa och styrketräna. Känns riktigt bra, joggade idag 20 min utan att hata det. Stort framsteg! Var in på Röda Korset och hittat några godbitar, bland annat en lite oversized mockajacka med luva. Kan inte bestämma mig om jag ska ha den eller inte så den bor kvar på Röda Korset till på måndag. Måste söka lite bilder på liknande jackor för att se hur jag skulle kunna styla den innan jag bestämmer mig. Även ätit middag med min fina vän Sara, men nu film och mys. I mån jobbar jag igen. Det blir lite Afrikainspiration ikväll inför morgondagens outfit. Hoppas ni blir lika inspirerade som mig!

African inspiration for tomorrow's outfit! ♥


Kommentarer
Postat av: BLOPPIS!!!!!!!!!!

sv; Ja förmodligen kommer det komma in mycket fler kläder, bl.a klänningar. Allt jag säljer är i nyskick och knappt använt alls. :) Eller oanvänt, som den stickade tröjan... Kika in hos mig igen när du känner för't!KRAM

http://nataliehakansson.blogg.se/

2012-02-17 @ 23:12:59
URL: http://nataliehakansson.blogg.se/saljes
Postat av: Mona

Vackert!

2012-02-17 @ 23:30:33
Postat av: Felicia (Kristen Stewart hemsida)

hej =) skulle du vilja följa varandra på bloglovin ? =)

mvh felicia

2012-02-18 @ 00:35:02
URL: http://kristenstewart.se
Postat av: Tiril

Stilig!

2012-02-18 @ 09:41:52
URL: http://tilalk.blogg.no
Postat av: Jenny svarar

Mona: Visst är det! :)

2012-02-18 @ 21:17:15
URL: http://avogueidea.blogg.se/

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0