H&M Fashion Against Aids Goes WildH&M's Fashion Against Aids kollektion 2012 samlar etniska influenser från olika kontinenter. Vare sig det är färggranna afrikanska dekorationer blusar och bustiers, grafisk svarta och vita Maori-tryck leggings och magtröjor eller folkloristiska Inuit-mönster från Grönland draperad T-shirts är det en färg- och mönsterfest utav dess like. Såväl som makramé, fransar och dip-färgade plagg för tjejer och t-shirts med tryck och harembyxor för killar innehåller samlingen även accessoarer såsom hattar, skor, smycken, iPhone-fodral, festivalponchos, hängmattor och plåster. Jag fullkomligt älskar årets FAA-kollektion och den kommer finnas på ett 300-tal Dividedavdelningar och på nätet från den 26 April!  

'Säker sex' är ett budskap som varje ny generation behöver höra. H&M lanserar sin femte Fashion Against AIDS (FAA) kollektion för att samla in pengar och skapa medvetenhet om HIV/AIDS bland unga. Återigen kommer FAA att stödja en rad internationella välgörenhetsorganisationer som alla främjer 'Säkert sex'. Det flaggar jag för!

H&M Fashion Against Aids collection 2012 goes wild and brings together ethnic influences from different continents! ♥


Kommentarer
Postat av: Julia (Fotoblogg)

Åh jag blir galen... det är ju långt kvar! Älskar också årets FAA, vill ha bikinin, bustiern, shortsen och smyckena :)

2012-02-14 @ 10:48:22
URL: http://kindofjulia.blogg.se/
Postat av: Maude

Din blogg är så full med inspirerande bilder och inlägg.... var tvungen att följa dig på blogloving.ha en fortsatt trevlig vecka. kram2012-02-16 @ 23:25:53
URL: http://lovebullshit.devote.se/

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0