Glamorous Friday!Härlig fredag på er! Jag tänkte fortsätta lite i flapperklänningensspår och bjuda på guldiga från Gucci ss -12. Tycker även mönstrena och färgerna är lite afrikainspirerade. Sjukt snygga i alla fall. En av dem här ovanför skulle jag gärna dansat loss i i helg, men nu ska jag till gymmet för att möta upp min PT! På återseende senare idag, ha en fabulös fredag!

Fabulous golden 20's flapper dresses from Gucci ss -12!


Kommentarer
Postat av: joanna

ej jag heter Joanna och är 24 men när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva me det ett dolt funktionshinder och att alla är lika värda oavsett bakgrund eller diagnoser.

Så besök gärna min blogg:) kram joanna

PS. Du kanske tom vill göra ett bloglovinbyte?:)

Ps. De pågär även En dagens blogg tävling där du har chansen att länkas inför mina 400-600 unika läsare/dagen så passa på:)

2012-02-17 @ 10:16:17
URL: http://domkallarmighannes.com
Postat av: BLOPPIS!!!!!!!!!!

Säljer oanvända och knappt använda kläder, ingenting över 100lappen!!! Allting är i nyskick och detta är inget spam, ingen jädra reklam eller något... Jag vill bara ha HJÄLP att få bort fina kläder som bara ligger.

2012-02-17 @ 18:49:08
URL: http://nataliehakansson.blogg.se/saljes
Postat av: Johanna

fin blogg, kolla gärna in min och kommentera om du har tid.

kram

2012-02-17 @ 19:36:29
URL: http://jjohannaberglund.devote.se

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0