Den senaste tiden

Hej fina! Befinner mig i härligt våriga Luleå för att packa ihop mina saker till den nya lägenheten jag fått i Kiruna. Mina 5 viktigaste saker att packa med är: min gudomliga dubbelsäng, mina Harry Potter böcker, min mackpress, min sodastreamer och mina vinglas. Bjuder på Instagrambilder från den senaste tiden vi inte hörts vid här på bloggen. Jag har minst sagt hunnit med en hel del. 

Det har blivit några fikastunder med vänner på favoritcaféet 'Safari' och ajaj, jag har varit med om min första arbetsskada; jobbade i charken och skar mig rejält i fingret på skinkskivarmaskinen.  

Yasmina och jag var ut en onsdag och åt finmiddag och drack jordgubbsdaiquiri på Landströms för att fira att jag fått egen lägenhet.

Tacokväll och utgång med Yasmina och Frida för att kolla Movits!. Vi hamnade längst fram, dansade och sjöng i 90 minuter och vaknade dagen därpå med knäna fulla av blåmärken efter att vi pressats mot staketet av övrig taggad publik. Trots blåmärkena slutade kvällen lyckat med efterfest med Movits!.

Mina älsklingssolbrillor har varit på flera gånger under de senaste dagarna, temperaturen har stigit och snön har smält och smält och smält.

Adjö långkalsonger och hej håliga jeans i vårsolen! Ätit nyttig lunch när jag kom hem till mamma och pappa: sallad på rivna morötter, äpple och vitkål med apelsinklyftor i, broccoli, grapeklyftor, skinka och citronvatten. Mums!

Påsken gick i Harry Potters tecken och jag kollade alla Harry Potter-filmerna. Min vistelse i Luleå började jag med att dricka gott te och började läsa om Harry Potter-böckerna för så där 15e gången i mitt liv och just nu sitter jag åter igen med en kopp te, myser med mopsen och lyssnar på regnet som smattrar mot fönstret.

Förutom allt ovanstående har jag hunnit med en massa underbart jobb på H&M, trevligt socialiserande med vänner i Luleå, öppnade en av mina lådor med kökssaker som varit i källaren och får se tre stora spindlar i lådan. Efter en säker död hittade jag tre till. De små liven har livnärt sig på mögel som jag också hittade i lådan. Ganska äcklig och läskig upplevelse. Jag har börjat läsa och älska Elsa Billgrens blogg, planerat min nya lägenhet, längtat efter tulpaner och haft cravings efter musslor! Vad har ni gjort sen vi hördes vid sist?!


Kommentarer
Postat av: Denise

Fin blogg du har, + att du skriver bra! (:

2012-04-11 @ 01:10:21
URL: http://mineexperiences.blogspot.se
Postat av: Mona

Äntligen fick man höra nåt från dig igen:)

2012-04-11 @ 08:41:44
Postat av: Kristina

Ja du har då hunnit med mycket :)

Fina bilder!

2012-04-11 @ 10:27:54
Postat av: Jenny svarar

Tack så mycket. Ja, förhoppningsvis I'm I back again !! :)

2012-04-11 @ 11:07:47
URL: http://avogueidea.blogg.se/

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0