Enter the runway!

Den 21 oktober, om exakt en månad, ska jag gå modell för Svala på Umeå Fashion Week. Jag ser fram emot det så otroligt mycket! Ska bli så fantastiskt roligt att få se plaggen och självklart att få gå modell. Det finns nästan inget bättre eller roligare än att gå modevisnigar, tycker jag. Dessutom ska jag passa på att träffa lite goa vänner när jag åker ner till Umeå. Alexandra som är designer för Svala söker fortfarande modeller till sin modevisning. Så om ni har stl.S, är långa och om ni skulle vara intresserade så hör av er till mig antingen här på bloggen eller maila mig på jenny.unga@live.se!
Här ovan är jag från förra årets Umeå Fashion Week. Första filmen går jag för Noir & Blanc, jag är nr. 2 ut på catwalken i vitt och andra filmen är från min storasysters visning under UFW där jag är nr. 4 ut på catwalken den första i rött.

On October 21, in exactly one month, I will go model for Svala at Umeå Fashion Week. I really look forward to it! ♥


Kommentarer

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0