InspoMitt rum är väldigt litet och väldigt svårmöblerat. Speciellt efter att jag inköpt min 160s breda säng. Men nu har jag ändå fått till det någorlunda. Här är lite inspiration till saker jag skulle vilja ha mer i mitt rum; Sådana genomskinliga plastlådor till mina läppstift, nagellack och annat, hyllor på väggen där jag kan förvara alla mina skor då de inte får plats i min garderob längre, ett vitt skrivbord där jag kan ha min dator, min parfymsamling, ett fat med mina ringar och en spegel ovanför. Den underbara blå färgen, på väggarna i Carries lägenhet i Sex and the City - the movie, skulle jag vilja ha på ett överkast med matchande kuddar och gardiner. Skulle vara så snyggt! - Någon som vet var jag kan få tag på ett sådant överkast?! Hittar inte ens tyg som är i sådan färg så jag hade kunna sy ett eget.
Jag har faktiskt ett vitt skrivbord som ska upp men väntar på att min svåger ska komma hem från systern och sthlm så jag kan få benen till det. Jag ska lägga upp bilder senare på hur mitt rum ser ut just nu så kika in lite senare!

Inspiration with things I want to my room. ♥


Kommentarer
Postat av: Kristina

Det ska bli spännande att se.

Jag håller på med vårat sovrum och väntar på Fredrik som ska hjälpa mig att måla byrån, bänken och stolen vit.

Vill också ha vita sängbord.

2011-09-02 @ 14:04:14
Postat av: Jenny svarar

Härligt! Det är så roligt att inreda och fixa och dona. Hoppas det går bra med allt! :)

2011-09-02 @ 16:10:45
URL: http://avogueidea.blogg.se/

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0