Rush out of this world.Hejsan vänner, det har hänt en massa sen vi sist hördes! The Twilight Saga - Breaking Dawn part 1 var fantastisk, otrolig, magisk, underbar och helt perfekt! Jag har packat ner halva mitt rum, flyttat till Kiruna, installerat mig i min nya bostad, börjat packa upp och varit första dagen på nya jobbet idag. Allt har gått jättebra, känns lite konstigt att vara tillbaka i Kiruna. Jobbet idag gick superbra, det var jätteroligt och allt jag drömt om + lite bättre, hehe. Så det här känns toppen! Nu i början kan de bli lite dålig uppdatering innan jag kommit in i jobba-bo-ensam-hinna-blogga-fota-outfits-m.m.-rutinerna. På onsdag och torsdag är jag ledig i alla fall så då ska jag se till att det kommer upp en massa spännande inlägg åt er. Idag fotade jag outfitsbilder men varenda en blev suddiga i min kamera så jag bjuder på de här underbara bilderna på 'Nowhere Else!' med Aymeline Valade av Will Davidson för Russh istället. Jag bara älskar dem och vill klä mig i vitt när jag ser dem! Outfitsbilder på mig kommer upp senare i veckan. Puss och Kram!

Vill bara påminna er om att ni kan följa mig på twitter också. Där kommer det upp lite fler uppdateringar nu när bloggen står lite still. Här på JennyUnga hittar ni mig på twitter!

Wonderful pictures at Aymeline Valade by Will Davidson for Russh. I just love them and want to wear white when I see them! ♥


Kommentarer
Postat av: Kristina

Den första tröjan hade jag gärna tagit emot :D

Lycka till nu och det ska bli så skoj att följa dig där i Kiruna :)

2011-11-22 @ 17:25:42
Postat av: Jenny svarar

Ja den är riktigt fin! :) Tack så mycket, ska bli spännande att följa med själv, hehe. :)

2011-11-23 @ 11:31:19
URL: http://avogueidea.blogg.se/
Postat av: Sofia - Uddevallas största modeblogg!

härlig inspo :)

2011-11-23 @ 11:58:32
URL: http://smnmode.blogg.se/

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0