Jennifer Massaux for PerkJennifer Massaux av Justin Ridler för Perk, vår 2011. Idag ville jag inte alls stiga upp ur sängen. Här är jag, uppstigen, ur sängen. Fortfarande trött och fortfarande på gränsen till att krypa ner under täcket igen. Men jag har en massa som måste fixas nu sista veckan i Luleå. Jag har ju haft feber i helg, men det kanske jag skrivit om tidigare, så nu ska allt som inte hunnit fixats fixas. Bland annat städning av rummet, packning av kläder och bloppisen som jag skulle ha haft igår blir av senare i veckan. Ska gå igenom min garderob lite bättre och så måste jag fota kläderna när det är dagsljus ute. Blir inte så bra bilder när man bara har gula lampor som ljuskälla.
Men nu måste jag skrida till handling, trots att längtan efter sängen kommer hänga på mig halva dagen. Ni får ha det så mysigt ni lyckliga själar som kan stanna kvar i sängen lite extra länge idag och resten får helt enkelt ha en bra dag!

Jennifer Massaux by Justin Ridler for Perk, spring 2011. I want to lie in bed all day! ♥


Kommentarer
Postat av: carola

Ha en bra dag du med!

2011-11-14 @ 11:30:01
Postat av: Amanda Aphoto

Tack så jättemycket! Jag var tvungen att googla tim walker, hade faktikst inte koll på honom men han tar ju verkligen underbara bilder! Så tack för de fina orden och för tipset om en ny fotograf =) Ha det så bra, kram

2011-11-14 @ 17:10:36
URL: http://www.aphoto.se

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0