Field of DreamsUnderbara bilder på Natalia Vodianova och hennes familj av Mario Testino för Vogue US, november 2008. Blev lite känslosamt ikväll. Jag och mamma började prata om flytten till Kiruna. Att mamma och pappa måste säga hej då till mig redan på fredag eftersom de ska åka bort i helg och jag åker upp till Kiruna på söndag så då kommer vi inte hinna träffas. Känns även lite vemodigt för att det här kanske är sista gången jag bor hemma hos dem. Jag har ändå bott hemma i 20 år av mitt liv med undantag för förra året.
Det känns så klart både bra och dåligt att flytta. Det kommer bli ledsamt att inte kunna sitta med mamma och lillasystern och kolla 'Ensam Mamma Söker' och 'Bonde Söker Fru' tillsammans om kvällarna, att inte kunna vara med på de mysiga fredagsmiddagarna med familjen och att inte ha dem runt sig hela tiden. Samtidigt kommer det bli skönt att inte ha dem runt sig hela tiden och få börja jobba, flytta till eget och sköta sitt. Men ikväll var det skönt att ha mamma nära och prata lite och ikväll blev jag 5 år på nytt för en stund och fick gråta en skvätt i mammas tröstande famn. 
När jag var 5 år drömde jag om att bli glassbilschaufför. Nu drömmer jag om att få jobba inom mode och lämnar snart Luleå för att börja jobba på H&M i Kiruna. Det är dags för att uppfylla nya drömmar, vara med om nya äventyr och skriva till ett nytt kapitel i mitt liv och det känns faktiskt mest roligt och jättespännande även om en mors tröstande famn är precis vad man behöver ibland!

Lovely pictures at Natalia Vodianova and her family by Mario Testino for Vogue US November 2008. A mother's safe embrace is all you need sometimes! ♥


Kommentarer
Postat av: Kristina

Jag vet ju precis hur det känns, att man lämnar hemmet där man alltid har trygghet, föräldrarna nära och allt man känner igen för att flytta till en ny stad (i ditt fall inte så ny), nytt hem, inga föräldrar och man ska klara sig själv!

Det är tungt, men som du nog vet fixar man ju det!

Nu har du ju inte så långt till Luleå och dit kan du ju åka då och då. Men, som sagt jag förstår dig och du vet att jag alltid finns att prata med. Lycka till och du kommer vara den snyggaste försäljaren i Kiruna! Du passar som handen i handsken för det jobbet och när jag kommer upp ska jag komma förbi....

MÅNGA MÅNGA kramarps. man måste få vara fem år ibland för att orka ta nya tag, jag är också det ibland och var det senast i söndags...

2011-11-16 @ 23:33:12

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0