En dag i KirunaIgår var jag som känt är i Kiruna över dagen. Det började med att jag 06.20 - 10.22 satt på tåget. Det var magiskt att rulla in mot stan och se fjällvärden toppad av snö och marken runt omkring bar.
Jag träffade finaste vännen Sara som gav mig en rundtur runt stan, då det var längesen jag var där sist. Vi var till luossabacken och satt i bilen och tittade ut över fjällvärden, åkte förbi och kollade nya ICA Kvantum, Clas Ohlson och KappAhl, bygget av nya Raketskolan, mitt gamla barndomshus och barndomskvarter - nostalgiskt! och nya gallerian i Kiruna centrum, som verkligen var jättefin! Det var riktigt roligt att se att Kiruna fått ett litet lyft och fått så många butiker till stan, kändes som att stan har blommat ut lite grann igen.

Jag hann även träffa min bror för middag och besök av några butiker. Vi köpte bland annat en skjorta åt honom från Dressman och passade samtidigt på att hälsa på Sara som jobbar där (en annan Sara än min vän). 
Och det viktigaste och själva huvudsaken till att jag var i Kiruna; jag var på min allra första jobbintervju någonsin och dessutom var den för H&M. Så nu får ni hjälpa mig att hålla tummarna!!

Dagen i Kiruna var verkligen fin och jag ser faktiskt fram emot att åka tillbaka dit igen! De fantastiska bilderna ovan är fotograferade av Birgitta Isacsson och visar väldigt bra vad Kiruna är för mig. 


What
Kiruna is for me, in pictures photographed by Birgitta Isacsson.


Kommentarer
Postat av: Kristina

Åh så vackert! Kul att du tyckte om att vara där... och man blir nostalgisk!

2011-11-08 @ 14:09:00
Postat av: carola

Ja hon är en fantastisk fotograf! Fina bilder! Håller tummarna!!!

2011-11-08 @ 16:33:48
Postat av: Anonym

Gud vad fin blogg du har!:)

Ha en bra kväll, kram!

2011-11-08 @ 17:51:56
URL: http://eviiih.devote.se
Postat av: Jenny

Ja hon tar verkligen jättefina bilder :) Om 2 veckor blir det kanske massa Kirunabilder av mig. :)

2011-11-12 @ 14:12:50
URL: http://avogueidea.blogg.se/

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0