The Coke Side of LifeMirte Maas av Laurence Ellis, Mirage #2. Jag älskar, verkligen Älskar de här bilderna. De röda läpparna, kläderna, det sensuella, coca cola burken, den öppna kavajen, vamp-känslan och hennes fantastiskt snygga frisyr! Känner ni igen innehållet?! Haha. Jag verkar ha fastna i den här typen av stil. Det här inlägget har vissa likheter med det förra. Hm, betyder det att jag kommer ha röda läppar, dricka coca cola och spara till långt blont hår i fortsättningen?! De två första kan vi nog vänta oss i alla fall.

Sommaren är här och jag känner det i hela kroppen. Underbar känsla och så många dörrar står öppna framför mig. Jag ser verkligen fram emot den här sommaren som jag tror kommer bli makalös. Bland annat fyller systern 18år, några festivaler skall besökas och förhoppningsvis väntar mer jobb. Håller på att göra en 'Början på sommaren'-låtlista på Spotify. Har hittills låtar som 'Jag kommer' och 'Välkommen in' - Veronica Maggio, 'Somebody to love' - Jefferson Airplane, 'San Fransisco' - The Mamas and the Papas, 'Here comes the sun' - Abbey Road, lite Lykke Li, lite reggae, lite house och lite dancehall. Tips på bra sommarlåtar?! 

Mirte Maas av Laurence Ellis, Mirage #2. I love Love these pictures! ♥


Som sommarenJag älskar, verkligen Älskar de här bilderna i nya H&M Magasinet. De röda läpparna, sommarkärleken, de stora brillorna, blommönstrena, all jeans, roadtripen, coca cola burken och hennes fantastiskt snygga frisyr! Precis vad en sommar ska innehålla. Tyvärr hittade jag ingen bra kvalité på bilderna på nätet så ni får kolla i magasinet när ni har chans. Lätt värt det!

Så nu var de ett tag sen jag slängde upp ett inlägg igen. Det har varit så otroligt soligt och varmt här så jag har helt enkelt inte velat sitta inne vid datorn. Helgen har bestått av +28 grader sol, lunch vid havet, några joggingturer och styrketräning, after work med systrarna, min svågers vernissage 'fram your illusion' - helt fantastisk!, grillfest på lördag kväll, socialiserande på färjan, filmmaraton på söndag när det regnade, höga klackar och en massa trevliga människor. Precis vad sommaren också ska innehålla!

I love, really Love these pictures in the new H&M Magazine.


Ny sajt!H&M har precis gjort om sin hemsida. Jag har bara hunnit vara in och kolla på den lite snabbt, men hittills gillar jag den nya sajten. De har en ny kategori, 'H&M Life', som jag älskar! Där har de bland annat 'Ways to wear it', 'stilkoll', 'nytt', 'dagens val', 'snabba tips' m.m. m.m. m.m. Deras nya sajt har blivit de bästa av två världar en webbtidning och en webbutik med en massa tips, ideér, inspiration, mode och kläder man kan köpa! En sak jag saknar är kategorin Divided som de har tagit bort. Nu finns alla damkläder under Dam, men man kan väl inte få allt. Spana in nya sajten här. Vad tycker ni, är den bättre nu än vad den har varit?!

H&M has just revamped their webstore. You can check it out here!


Äntligen Sommar!


Hej hej hej hej alla! Long time no see, men nu är jag här. Jag börjar med några bilder från skoltiden som jag inte hunnit lägga upp än. De är från vår avslutningsträff då vi skulle 'klä ut' oss till olika rockband. Här är jag, Emma, Karro och Wille i Grunge-Nirvana-rock-outfits. Bilder tagna av: Wilhelm Blomberg.

Nu tillbaka till den gågna veckan. Jag har haft en fantastisk långhelg i stugan med storasystern och hennes man, mamma, pappa och min storebror som jag inte umgåtts med på jättelänge. Jag och han var ut och sprang i fredags och körde intervaller, var jätteroligt. Jag har varit ute och joggat 4,5km fyra av de fem dagar vi var i stugan och kört styrketräning utöver det. Som vanligt har vi ätit en massa gott men det bästa av allt är att Nu äntligen är det sommar! Det har varit sol, det har varit varmt, jag har spelat krocket i kvällssolen med familjen, haft shorts och kjol och håliga jeans på mig. Det har helt enkelt varit underbart.
   Och det underbara fortsätter. Idag har jag struttat omkring hela dagen i högklackat, awesome! Och solen och värmen fortsätter. På toppen av moset så har jag blivit utnämnd till Veckans Blogg. Gå in här på Sandra. wicked.'s blogg och kolla vad jag har svarat på hennes Veckans blogg frågor och lär känna mig lite bättre!

Long time no see. Now I'm back at least! Pictures by Wilhelm Blomberg from our graduation.


Official Twilight - Breaking Dawn part 1 Trailer!Jag gråter, skrattar, har gåshud, skakar, skriker av förtjusning och dör av längtan! Premiär 18 November. ♥


Take me with you.Vanessa Hegelmaier av Matthias Vriens McGrath i « Take Me With You » för Elle UK April 2011.
Jag har aldrig kunnat ta på mig helvita kläder men efter att jag sett de här bilderna måste jag nog göra en tankeomställare. Jag tycker bilderna är melankoliskt vackra och de vita kläderna underbara!
Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen sen jag flyttade hem igen. Men jag har varit upptagen med uppackande, jobbansökningsskrivande och sökande, förkylningsvilande och mysande i regnvädret. Idag åker jag till stugan fram till måndag med mamma, mopsen, pappa och brodern. Var länge sedan man träffade storebror, ska bli roligt att umgås lite. Kanske kommer upp något inlägg under helgen annars ses vi på måndag igen!

Vanessa Hegelmaier by Matthias Vriens McGrath in « Take Me With You » for Elle UK April 2011. I'm going to our cottage for the weekend, see you at monday! ♥


RSS 2.0