Winter WonderlandGod morgon. Jag har precis kollat julkalendern på tv 'Tjuvarnas jul' och ser nu 'Tomtens lärling' på Barnkanalen som är jättemysig. Jag har tänt värmeljus för att få upp värmen i rummet och när jag drog upp rullgardinen såg jag hur mycket det har snöat i natt! Jag är inget fan av snö egentligen men ett av det finaste som finns är faktiskt att se snö falla...om det faller lungt, inte i en snöstorm. Att se den allra första snön falla, när marken fortfarande är bar är magiskt. Tyvärr har jag missat det i år för när jag anlände till Kiruna var det redan snö här och i Luleå har det inte snöat en enda gång. I går kväll hade jag i alla fall glädjen att få beundra det vackra snöfallet. Lika vackert som de underbara bilderna här ovan på Du Juan av Richard Ramos för Vogue China december 2010. Jag älskar kläderna på bild fem, den stickade tröjan med den fina detaljen, den stickade kjolen, pälsen, bältet. Den perfekta vinteroutfiten. Kanske något att bli inspirerad av för dagens outfit till jobbet!

I love the wonderful 'Winter wonderland' pictures at Du Juan by Richard Ramos for Vogue China december 2010. I love especially the clothes on slide five, the knitted sweater with the beautiful details, the knitted skirt, the fur collar and the belt. The perfect winter outfit. Maybe something to be inspired by for today's outfit for work! ♥


Kommentarer
Postat av: Sabina

gillade framförallt bild nr 2

2011-12-08 @ 18:41:25
URL: http://sabinamalmberg.blogspot.com

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0