Årets Julkalender!Årets julkalender består av fantastiska bilder från Koreanska Vogue. Jag tänkte först skippa kalendern eftersom det redan är 5e december idag, men jag själv tycker bättre sent än aldrig. Eftersom jag ligger några dagar efter så tänkte jag slänga upp en lucka lite då och då ikväll för att komma ikapp. Hoppas ni hänger med! 

Har ni förresten sett årets julkalender på tv:n 'Tjuvarnas jul'?! Jag såg första avsnittet igår morse. Jag tyckte ändå att den var helt okej, jämfört med julkalendern de senaste 10 åren. Favoriten är dock Mysteriet på Greveholm och den går varm i år igen! Vilken är eran favoritjulkalender?!

This year's Advent Calendar is now up! With lovely pictures from the Korean Vogue. ♥


Kommentarer
Postat av: Åsa

Ja det finns många bra kalendrar som vi gärna ser om, Mysteriet på greveholm, Pelle svanslös, När karusellerna sover dessa har vi nyligen köpt i DVD oxå! Det är så mysigt med gamla kalendrar! :) Blir du less på Mysterier kom o låna en annan! :)

2011-12-05 @ 20:48:03
Postat av: Sabina

har inte sett julkalendern, man kanske borde ta och se ett avsnitt eller två =)

2011-12-05 @ 23:23:22
URL: http://sabinamalmberg.blogspot.com
Postat av: Mona Unga

Men oj vilka läckra bilder från Koreanska Vouge. Ser fram emot att få öppna luckorna en efter en. Kram

2011-12-06 @ 08:47:21
Postat av: Jenny svarar

Åsa: Åh vad bra, har precis funderat på både Pelle Svanslös och När karusellerna sover. Dem är ju också jättebra! Har dock ingen dvd hemma hos mig ännu, den är kvar i Luleå!Mona (mami): Tack :) Kul att du hänger med här på bloggen! Saknar <3 Krams

2011-12-07 @ 22:08:39
URL: http://avogueidea.blogg.se/

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0