Love LettersHistoriens största kärlekspar Romeo och Julia fashioniserad i Vogue US av Annie Leibovitz. Min absoluta favorithistoria skriven av en av mina favoritdramatörer William Shakespeare. När jag var yngre skrev jag mycket kärleksbrev till mina pojkvänner och killar jag var förtjusta i. Jag hittade precis den här som jag skickade till en kille jag tyckte om för några år sedan. Lite gulligt va?!:

"Tänk att få vara med dig, att det bara var du och jag. Hoppas ja får vara med dig snart, det vore underbart. Du är så snäll och fin. Du får det att surra inom mig som bin. Du får mitt hjärta att banka och slå, du får min värld att skina istället för att vara grå. Tack för att du får mig att känna så. Jag hoppas du känner som mig.. Fast om inte så vet du att jag ändå gillar dig.
Älska är att tokig vara. Tokig är att vara kär. Därför vill jag fråga bara, uti vem du tokig är? /Jenny"

'Love of a lifetime' with Coco Rocha and Roberto Bolle by Annie Leibovitz for Vogue US. ♥


Kommentarer
Postat av: Wille

Hejhej!

Lust att göra bloglovin byte?

Om du vill så lägg till mig - www.awesomewilleille.blogg.se

Skriv sedan i min blogg att du har lagt till mig

Så lägger jag till dig direkt!(Jag ser om du har lagt till mig eller inte)Verkligen, förlåt om du inte gillar såna här meddelanden!Kram!<3Annars, väldigt fin blogg!<3

2011-12-12 @ 16:40:08
URL: http://awesomewilleille.blogg.se/

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0