Summer EssentialsWildfox Couture 'Summer essentials'.

Den här sommaren har varit helt fantastisk. Trotts att jag knappt hade planerat in något och knappt haft pengar så har jag hunnit göra så otroligt mycket roligt. Jag jobbade tre veckor, har varit i stugan och njutit av solen och kopplat av i 5 veckor, jag har hunnit vara på festivaler som; Stadsfesten, Trästockfestivalen och PDOL och sett grymt bra artister som; Rebecca&Fiona, Robyn, Säkert!, Kapten Röd, Veronica Maggio och The Ark, jag har umgåtts med fina vänner som; Sanna, Sara, Lina och Bonita, läst nya bra böcker och gamla favoriter, jag har firat systerns 18års dag i en vecka, jag har aldrig blivit så brun som jag blivit  i sommar, jag har sett absolut sista Harry Potter filmen på bio, jag har badat i havet, jag har köpt en massa nya kläder och skor, jag har hittat mamma och pappas gamla kassettbandsamling och frossat i dem och upptäckt två nya fantastiskt goda maträtter.

Sommaren är ju inte riktigt slut än. Här ovan har ni 10 sommarmåsten innan hösten! Några av dem ska jag också passa på att göra, några av dem har jag redan gjort. Här är några andra saker jag ska hinna med innan hösten: Jag ska på Luleåkalaset i helg och se Movits! och Håkan Hellström, jag ska avsluta min festivalsommar med Musikens Makt och kolla AiluCrash och Jakob Hellman, jag ska ta en tripp till Umeå och Stockholm de närmsta två veckorna och hälsa på en massa vänner innan de flyttar till andra delar av världen, gå på biopremiären av 'Jag saknar dig' där en klasskompis från gymnasiet och hennes tvillingsyster har huvudrollerna och kanske det viktigaste av allt söka en massa jobb inför hösten!

Vad har ni gjort i sommar? Har ni träffat några nya härliga männikor? Fått grymma festivalminnen? Hittat den stora kärleken? Blivit träffad av blixten? Berätta!

Wildfox Couture 'Summer essentials'. The summer isn't over yet and here above you have 10 Summer things you have to do before the fall! ♥


Kommentarer
Postat av: Kristina

Denna sommar har verkligen varit skön, hittills. Första gången i livet känner jag mig utvilad efter en mycket jobbig senvår under semestern!

Nu fortsätter sommaren och vi får njuta minst 2 mån till! :)

2011-08-04 @ 15:13:19
Postat av: Jenny svarar

Åh vad underbart! 2 månader till dessutom ! :) Hoppas dem fortsätter att bli bra.

2011-08-05 @ 11:15:32
URL: http://avogueidea.blogg.se/

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0