Restart!Hej på er! Grå dag idag här i Luleå. Jag har legat i sängen nästan hela dagen med modemagasin, filmer och datorn. Ska snart skutta upp och laga någon form av middag. 
Senaste veckorna har jag rest - Umeå och Stockholm, hälsat på en masa fina vänner, varit på dejt med kille nr.3 från Fredagsflörten, varit på krogen med min nyligt 18år fyllda syster, tagit 4 veckor paus i tränandet p.g.a sjuka men nu återupptagit höstens träning igen, fått en massa nya kläder och skor, fått veta att en av mina favoritbloggerskor ska lägga ner sin blogg, sökt en massa jobb, blivit erbjuden två modelljobb - ett nu till nästa helg och att gå modell under Umeå Fashion Week, hunnit vara både förkyld och blivit frisk igen och sagt hej då till storasyster som flyttat till Stockholm för 3 år på Beckamans Designhögskola. Så det har hänt en del sen vi sist hördes.

Mitt bloggande har gått lite upp och ner vad gäller uppdateringar. Det är ju så det är ibland. Ibland har man ingen inspiration eller inte riktigt tid att slänga upp inlägg men nu tänkte jag ta nya tag. Jag tänkte att en grå dag som denna är perfekt att återuppta mega bloggandet igen så jag hoppas ni vill hänga med under en ny höst med massa massa ny inspiration, mer mode, mer av mig helt enkelt! Krams, Jenny

I thought a gray day like this is perfect to resume my blogging. So I hope you want to join me for a new fall with lots of new inspiration, more fashion, simply more of me!! Love, Jenny ♥


Kommentarer
Postat av: Cindy

Kul :)) säg till om de vill ha mig som modell hha

2011-08-28 @ 17:40:32
URL: http://cindystenberg.blogg.se/
Postat av: Jenny svarar

Känns verkligen roligt att få sätta igång med lite nya och gamla grejer igen :)

Haha, jag säger till ;) Krams

2011-08-28 @ 18:45:25
URL: http://avogueidea.blogg.se/

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0