Here today...Aragon tomorrow


Kräftor! Jag och lillasystern hade kräftskiva i går. På bordet hade vi kräftor, citon och avocado, baguetter, vitlöks creme fraiche och en fantastisk kantarellpaj som jag testade göra för första gången. Jag älskar skaldjur och älskar höstens säsong av kräftor. Detta var första kräftskivan för i år men definitivt inte sista!

Övrigt har helgen varit så mysig. Jag och lillasyster har varit ensamma hemma så vi har kollat filmer, spelat spel, haft kräftskiva, snackat massa tjej- och systersnack, ätit lyxfrukost bestående av: croissanter, marmelad, fil med blåbärssylt, te och fruktsallad av persika och svenska äpplen. Nya ELLE och Damernas värld har inhandlats i veckan så jag har spenderat lite tid med att bläddra i dem - en favoritsyssla, och målat mina naglar i en jättesnygg grön färg som nästan ser svart ut. Av märket OPI. Jag älskar ju nagellacks namn och denna går under namnet "Here today...Aragon tomorrow". Och så har jag även hunnit med en fika på stan med min fina vän Bonita. Bra helg men ska bli skönt att en ny vecka börjar igen.

I love seafood and I love the autumn season of crayfish. This was the first crayfish party of this year, but definitely not the last!


Kommentarer
Postat av: sabina

muuuuuuuuums

2011-08-29 @ 09:34:31
URL: http://sabinamalmberg.blogspot.com
Postat av: Jenny svarar

Haha ja, gudomligt gott med kräftor! :) Har du haft någon kräftskiva än?!

2011-08-29 @ 09:46:31
URL: http://avogueidea.blogg.se/
Postat av: Kristina

Jag har aldrig ätit kräftor.

2011-08-29 @ 13:07:31

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0