The Real MeFörlåt för dålig uppdatering. Jag har befunnit mig i sängen de senaste 2 dagarna med Sex and The City och en massa pizza, chips, godis, läsk och glass. Nu sitter jag med halvångest och vill typ äta sallad resten av mitt liv och ta upp träningen igen. Jag tycker absolut inte det är något fel med att svulla ibland och ligga i sängen en hel dag och bara kolla film men jag skulle egentligen behöva fixa skrivaren och skriva ut mina jobbansökningar, tvätta, packa och boka resor inför umeå och sthlm, städa mitt rum innan fredag, gå ut med soporna och vara och handla. Så börjar bli lite stressad och less på mitt leverne.
Nu ska jag i alla fall vakna upp ur min lilla koma. Sex and The City ska få fortsätta rulla på i bakgrunden då jag håller på att kika igenom hela boxen men ska dels slänga upp lite mer blogginlägg och sen börja ta itu med städningen till att börja med. I morgon blir det jobbsökande Och jag har nyheter att berätta, men de kommer upp lite senare !!

I've been in bed with Sex and The City, pizza, soda, candy and icecream the last two days. Now it's time to return back to life! ♥


Kommentarer
Postat av: Sofia

Det lät ju inte helt fel med SATC och svull, jag kör nog på det till helgen! Ha en bra dag.

2011-08-02 @ 15:47:52
URL: http://sofiaholgersson.blogg.se/
Postat av: Jenny svarar

Haha, gör det ! Ibland behöver en tjej en stund med New York tjejerna och svull för att komma tillbaka till livet :) Tack så mycket, hoppas du också får en fin dag!

2011-08-02 @ 17:47:04
URL: http://avogueidea.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: ÅH gud vad mysigt!

2011-08-02 @ 18:15:51
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0