Big News!Var tvungen att sno dessa bilder på min storasyster från hennes facebook. Visst är hon helt fantastiskt snygg?! Hon är så superstylish!
Jag skrev ju igår att jag hade nyheter att berätta, har två stycken men börjar med det ena som är helt makalös! Min fina storasyster som har sytt, stylat och designat kläder i flera år har kommit in på Beckmans Designhögskola i Stockholm! Dessutom har hon i veckan fått en underbar lägenhet där så om mindre än 1 månad blir hon stockholmare för minst 3 år. Jag är så otroligt otroligt stolt över henne, hon har alltid varit min förebild och hon är så otroligt begåvad. Hon kom även in på Designhögskolan/Textilhögskolan i Borås men bestämde sig efter mycket velande att gå på Beckmans. Det är helt sinnessjukt. Min storasyster är så fantastisk! Jag är helt övertygad om att vi kan räkna med att få se hennes kreationer på de stora modeshowerna och catwalks världen över inom en snar framtid! 
Jag har en till lite mindre nyhet att berätta men det kommer jag göra först i morgon så stay tuned. Nu ska jag gå och färdigställa städandet, ta en dusch och gå och söka jobb. Ska även försöka fota allt nytt som jag har införskaffat mig och lägga upp senare idag. På återseende!

My sister is amazing ♥


Kommentarer
Postat av: Kristina

Ja det är jätte roligt att hon kom in där, och jag bara väntar på att få se hennes kreationer bäras av bl.a SJP ;)

2011-08-03 @ 18:46:13
Postat av: Jenny svarar

Jag med ! :)

2011-08-03 @ 19:57:49
URL: http://avogueidea.blogg.se/

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0