Orange CrushOrange Crush med Ilvie Wittek av Haifa Wøhlers Olsen. Orange är  ju en så underbar glad färg så det spritter i kroppen! Idag är det ingen sol ute så då får man piffa upp det med lite färg på kläderna och kanske ett oranget läppstift?! Åh, jag har ett par solbrillor som hade varit perfekt idag och perfekt till inspirationsbilderna ovan..men som sagt lite brist på sol. Enda fördelen med att inte vara med och dansa i skolan är att man för en gångs skull kan klä sig i vanliga kläder och kanske kanske ha ett par klackskor på sig idag..det har ändå smält så pass mycket att alla gångbanor är helt fria från snö. Hm, får fundera på saken. Nu ska jag skutta och fixa mig och åka in till skolan för att dokumentera lektionerna med kamera. På återseende i eftermiddag!

Orange Crush with Ilvie Wittek by Haifa Wøhlers Olsen. Today I'm up for orange lipstick, high heels and a pair of white/gold 70's sunglasses. ♥


Kommentarer
Postat av: ronja

hjälp mig med förslag till min blogg!

gå in och kolla och ge ditt förslag! :)

2011-04-13 @ 21:22:13
URL: http://roonjawiinqvist.blogg.se/
Postat av: Chhej, undrar om du viill dela med dig lite av dina planer inför sommarn? frågan lyder: Va vill du HELST hinna göra under sommaren 20011? det finns olika alternativ

att välja på.. vill du kopiera och använda frågan på din blogg så är det helt ok:) kan vara kul att göra som tidsfördrivande :)

2011-04-13 @ 21:22:55
URL: http://silverdam.blogg.se/

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0