Flash MobHejsan alla! Här är största orsaken till min frånvaro senaste veckan på bloggen. Igår var det Dansens Dag och vi hade både föreställningar i stadsbiblioteket på förmiddagen och sedan gjorde vi en stor flash mob (filmen från tv4 nyheter ovan) på eftermiddagen. Veckan har gått åt till att repa, repa och repa. Har haft två dagar av 10 timmars dansande, helt underbart! Förutom det har det varit strålande väder så när jag väl har varit ledig har jag tagit mina högklackade ut i solen med mjukglass eller som igår All Stars uteservering. Men nu är jag tillbaka igen så fortsätt kika in för uppdateringar!
P.S Efter 00.20 kan man se mig längst upp i mitten av bilden.

Here is the reason for my absence last week. But now I'm back so keep visit the blog for new updates! ♥


Bunny Ears and a Great Easter!Natalia Vodianova för Vogue Russia. Hejsan alla! Jag har lyckas fixa lite internet för ungefär 10min så tänkte slänga in ett blogginlägg till er med jättesnygga Natalia i kaninöron och önska er en Glad Påsk! Jag befinner mig i stugan med familjen. Har varit en helt fantastisk vecka. Snön har försvunnit helt, gräsmattan har torkat upp, vi har krattat och grönt gräs skymtas. Idag har jag och systrarna till och med legat ute och solat i bikini och shorts. Helt fantastiskt och det är bara april! Jag har även under veckan varit ute och joggat tre gånger. Jag avskyr verkligen att springa men jag tänkte att min kondition borde ha förbättrats något i alla fall efter 8 månader på Balettakademien och det har den. Har joggat 4,5km utan stopp och utan att hålla på att dö, fantastiskt! Min avsky mot jogging kanske kommer att omvändas, vi får se. Nu ska jag gå ut i solen och grilla med min fader. Jag hoppas alla ni har en lika fantastisk påsk som jag så hörs vi till veckan när jag är tillbaka i Umeå!

Natalia Vodianova in bunny ears for Vogue Russia and I wish you all a really great Easter! ♥


Field TripField Trip av Cass Bird för Details, styling av Paul Stura. Underbar fredag. Dags för ett långt skönt påsklov och en stugtripp i 10 dagar. Nästan hela familjen ska till stugan så kommer bli jätteroligt. Snön har smält något otroligt här i Umeå så får se hur det ser ut i stugan men snart borde man kunna springa på grönskande ängar där. Det finns ju inget internet där borta på landet och jag har haft otrolig dålig tid den här veckan så jag har inte hunnit ställa några tidsinställda inlägg. Men man brukar alltid kunna lösa internetfrågan på något sätt så fortsätt kolla in här under veckan så ska jag försöka slänga upp något inlägg i alla fall. Annars får ni ha en underbar påsk!

Field Trip by Cass Bird for Details. Styled by Paul Stura. I'm going to our cottage for my spring break, have a lovely week! ♥


Orange CrushOrange Crush med Ilvie Wittek av Haifa Wøhlers Olsen. Orange är  ju en så underbar glad färg så det spritter i kroppen! Idag är det ingen sol ute så då får man piffa upp det med lite färg på kläderna och kanske ett oranget läppstift?! Åh, jag har ett par solbrillor som hade varit perfekt idag och perfekt till inspirationsbilderna ovan..men som sagt lite brist på sol. Enda fördelen med att inte vara med och dansa i skolan är att man för en gångs skull kan klä sig i vanliga kläder och kanske kanske ha ett par klackskor på sig idag..det har ändå smält så pass mycket att alla gångbanor är helt fria från snö. Hm, får fundera på saken. Nu ska jag skutta och fixa mig och åka in till skolan för att dokumentera lektionerna med kamera. På återseende i eftermiddag!

Orange Crush with Ilvie Wittek by Haifa Wøhlers Olsen. Today I'm up for orange lipstick, high heels and a pair of white/gold 70's sunglasses. ♥


Halfway Back on TrackI'm back! Sist ni hörde från mig låg jag hemma med feber. Det blev inte direkt bättre, febern steg och jag låg bokstavligt talat däckad ytterligare 5 dagar med feber därav inga uppdateringar. Nu är febern borta men jag är fortfarande trött och matt och helt slut i kroppen. Det blev lång skolmiss av denna feber, var ju inte förra veckan och denna vecka sitter jag och kollar på lektionerna för att inte riskera några hjärtmuskelinflamationer eller annat otrevligt. Tråkigt eftersom vi dels skulle behöva bli klar med solot och dels byter alla lärarna klasser denna vecka. Så balettläraren kommer ha jazz, moderna läraren - balett, jazzläraren - modern dans. Det skulle vara riktigt roligt att vara med på. Men men, vad kan man göra? Om jag tänker efter tror jag inte att jag hade orkat vara med heller eftersom kroppen är halft död och jag blir trött av att gå 20m. Så ville bara säga Hej igen, kommer upp fler inlägg på en liten stund! Hur snygg är inte den här bilden från Wildfox Couture, spring -10?! Älskar hennes stil, läppstift och långa hår!

Now I'm back after a long week of fever. Love this Wildfox Couture picture, spring -10. ♥


Ma journée!Åh vad jag önskar min dag såg ut som i dessa underbara bilder från Vogue Paris, september 2008. Kaffe på balkongen i solen, fullspäckad dag, pause i Central Park och kvällen spenderandes i sängen med mys. Istället har min dag sett ut som följande: Vaknade 8 av febersvettningar, legat i sängen till 10, orkade mig upp för att hämta melon och vindruvor till frukost, kollat film, sov tre timmar, kollat film, och resterande delen av dagen har spenderats halvslumrande i sängen. Förutom för 2 timmar sedan då min underbaraste fina vän Bobbin aka Robin kom förbi med sushi, ljuvlig misosoppa, trevligt sällskap och lite ta-hand-om-sjuka-Jenny-klapp-på-benen. Jag blir så fruktansvärt ta-hand-om-mig-ynklig när jag är sjuk. Vill bara ha någon som kan stryka mig över håret och tycka lite synd om mig, var är mamma när jag behöver henne?! hehe. Nej men Robin var jättefin och precis de jag behövde, för en liten stund i alla fall. Nu ligger jag ensam i sängen igen och ska slå på en ny film och låta febern välla över mig.

Love this pictures from Vogue Paris, september 2008. ♥


Feberfrossa i NeonGod morgon. Solen lyser ute, himlen är blå och jag har endast 37,9 i feber. Det ser ut att kunna bli en fin dag...i sängen. Vaknade i natt av frossa och feberyra. Jag såg allvarligt dessa neon-tjejer utklädda till kaniner i mitt sovrum. Kan det ha varit för att jag tittade på de här bilderna precis innan jag somnade?! Hur som helst tänkte jag att ni också skulle få uppleva lite feberyra med dessa assnygga bilder av Baldovino Barani!

Total Eclipse of The Heart by Baldovino Barani. Crazy beauty! ♥


Dimma'Prelude to winter' med Kasia Struss av Hugh Lippe för Naag, november 2010. Mysdimmiga bilder. Gillar dem otroligt mycket, just stranden, dimman, kläderna och Kasias hår som mestadels täcker ansiktet. Årets första regn har jag upplevt och dimma har det varit hela dagen, ganska spännande så här i april. Regnet var i alla fall väldigt svalkande mot min feberhud i morse när jag var på väg till bussen. Efter 2 alvedon så har min feber nu sjunkit och jag känner mig relativt pigg. Har fått i mig lite mat också. Ska snart lägga mig i sängen med en eller två filmer, ursäkta att jag tjatar men hade hellre haft någon att febermysa med. Blir att stanna hemma i mån från skolan så då lär de komma upp fler blogginlägg, så ses i mån och ni lyckliga själar som har någon att mysa med, mys lite åt mig också!

'Prelude to winter' with Kasia Struss by Hugh Lippe for Naag, November 2010. Cozy misty images. The beach, the fog, the clothing and Kasia's hair mostly covers her face, I really like it! ♥


38.5Charlotte Gainsbourg för Read Platform’s “Heartstoppingly Beautiful Smokers”. Underbar risig modebild! Det där är typ jag just nu förutom ciggen. 38.5 graders feber, jippie. Håller på att frysa ihjäl, har på mig kläder, kläder och åter kläder plus en filt och jag fryser fortfarande. Om tv:n hade varit i mitt sovrum hade jag krypit ner under mina täcken, men nu är inte tv:n i mitt rum så det blir nerkryp i sängen och 2 täcken lite senare ikväll. Önskar jag hade en liten söt sak här som tog hand om mig. Lite så där pilla mig i håret, skeda mig när jag fryser och hämta glass och vatten från köket. Istället får jag göra detta själv (förutom skeda mig själv, det går ju inte riktigt) och varje gång jag reser mig upp stiger febern med 5 grader. Underbara måndag! Kunde inte febern ha kommit igår när jag var kvar i Luleå?!

Charlotte Gainsbourg for Read Platform’s “Heartstoppingly Beautiful Smokers”. Wonderful scrubby fashion image! ♥


SunDaySunDay av Nick Dorey. Solen började skina mer när bussen rulla ut från stan. Sa ju att det skulle bli sol så fort jag lämna Luleå..dock har det varit sol hela bussresan och när jag väl var framme i Umeå var himlen blå. Förväntar mig en riktigt varm och solig vecka. Och vad det har smält överallt. Blev bara mindre och mindre snö ju längre söderut jag kom, här är det några veckor kvar innan snön är helt borta. Jag längtar! Då kan man äntligen börja använda somriga kläder som ovan. Jättesnygga! Den sista Acne-klänningen äger min storasyster, så otroligt fin. Kanske kan fjäska lite för henne och få låna den i sommar?! Hoppas ni har haft en solig söndag!

SunDay by Nick Dorey. Lovely summer clothes! I really like the last Acne dress, my older sister owns one so if I'm kind I maybe can borrow it in the summer?! ♥


RSS 2.0