Drugs, dance and no rock'n'roll.

I feel crap! Mår jätteilla. Knaprar pencilin mot infektion och virus som förföljt mig i 6 veckor nu. Biverkning: Illamående m.fl. Stort - (minus) : Jag ska helst inte träna medan jag käkar pencilin enligt läkaren. Jag kan träna på egen risk. Vilket betyder ingen dans på 10 dagar! Jag kommer vara död inom 3 om jag inte får dansa. Jag har bestämt att jag ska vara med veckan ut nu i alla fall för att inte missa allt för mycket + att vi ska bli filmade på fredag när vi dansar. Sedan blir det nog Luleå på fredag eftermiddag och stanna där till tisdag. Sedan sitta nästa vecka på lektionerna, kanske kan vara med och ta det jättelungt. Jag vill ju dansa! It sucks. Fast om jag fortsätter må så här illa kanske jag inte kan dansa i alla fall. Nu sova för att ha Yoga i mån på förmiddagen. God natt!

I feel crap! Feeling really bad. Nibbling pencilin against infection and viruses that haunted me for 6 weeks now. Adverse: sickness, etc. Large - (minus): According to the doctor, I wouldn't work out while I chaps pencilin. Which means no dancing in 10 days! I will be dead in 3 if I can't dance. So back home to Luleå over the weekend. Now I sleep before yoga in the morning. Good night peeps! ♥


"I have the most terrible fear of heights!" "Well, I don't... you've seen my shoes.”Idag har jag inhandlat ett par Björn Borg trosor som kostade 50kr mer än dessa superhöga klackskor (12.5cm) som jag också inhandlade idag för 150kr, utgångspris: 750kr. Kap eller? Jag är i alla fall mycket nöjd!

Today I bought these super high heels for 150sek, output price: 750 SEK. I am very pleased! ♥

Här för en liten stund.Ursäkta för lång väntan på uppdatering. Har varit lite rörigt och mycket med skolan och annat de senaste. Vaknade tidigt i morse och börjar skolan först 13.00 idag. Men ska åka in lite tidigare för att träna steg och några övningar. Saknar saknar saknar Luleå. Eller inte Luleå i sig men människorna i Luleå. Att kunna träffa familjen och Victor när man vill och flera gånger i veckan istället för varannan helg, 3 dagar. It kinda sucks! Till helgen är jag äntligen ledig så tänkte slänga upp något/några inlägg då med mer info om vad som händer i mitt liv just nu och vad som hänt de senaste veckorna. Så stay tuned!

Sorry for the long wait for updates. Has been a bit messy with school and a lot other stuff the latest. I miss my family and Victor in Luleå alot! The most I miss that I can't meet them every day and it sucks! This weekend, I am finally free so then I'll write more about what's going on in my life and what has happened in recent weeks. So stay tuned! ♥


Long Time No See

Dagens outfit: Stickad tröja Gina Tricot, stickad myshöstmössa Gina Tricot, Nagellack IsaDora "Frosty Wine", Skor Monki "Graciana".

Tjenixens! Här kommer en dagens outfit, var ett tag sedan. Här är även de nya skorna som jag skrev om i ett tidigare inlägg som jag inhandlat från Monki. Dem är helt fantastiskt sköna och snygga! Skolan har vart grymt seg denna vecka, hjärnan har vart asseg och knappt kunna ta in något och det har vart tungt i kroppen att ta sig upp varje morgon. Men har hört att 3e veckan ska vara värst så nästa vecka blir förhoppningsvis bättre. Victor har kommit till Umeå och hälsat på, vilket är nice snice. Vi har gått slackline och lekt amerikansk skräckfilm där ungdomar sitter i en bil i en skog mitt ute i ingenstans i natten och hånglar och så kommer plötsligt en mördare och dödar dem. Fast vi överlevde. I morgon åker jag till Luleå för att vara där över helgen. Såg att det skulle vara reagge/dancehall-kväll på kafelino på lördag. Man kanske skulle gå dit och praktisera de nya dancehallstegen man lärt sig. Eller?!? Nu ska jag packa och sova, börjar tidigt i mån. God natt peeps!

Today's outfit: Knitted sweater and knitted hat Gina Tricot, Nail Polish IsaDora "Frosty Wine", Shoes Monki "Graciana".
It has been great at school even though I have been very tierd in head and body this week. Now Victor is here and visit and that's awesome and tomorrow I'll going to Luleå agian. Now I must pack and sleep so I'm rested for the last day at school. Good night peeps! ♥


Hang with Me
Fantastiska kvinna! Robyns nya platta "Body Talk pt2" är lika grym som första plattan. Älskar, älskar, älskar!

Fabulous woman! Robyn's new album "Body Talk pt2" is as ferocious as the first. Love it, love it, love it! ♥


Orden räcker inte till.

Dagen efter. Är grymt skönt att "bara" ligga i sängen för en gångs skull. Ska snart hoppa upp och dra på Afrikansk dans. Men just nu är jag är på list-humör så här kommer det några listor. Läs och njut!

10 FAVORITER
Färg: Isgrå.
Mat: Skaldjur Skaldjur Skaldjur!
Band: Florence + The machine, Johnossi och Rebecca and Fiona.
Serie: The Hills.
Bok: Harry Potter-serien (Har börjat läsa om dem innan sista filmen kommer, är på första boken nu).
Dans: Dancehall och Afrikanskt. 
Klädesplagg: Stickad höstmössa.
Magasin: Elle.
Choklad: Marabou Mjölkchoklad, Lindt Sea Salt eller Premium Citron och Ingefära.
Skor: Monki Graciana.

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: Pigg och seg. Konstig kombination.
Smak: Choklad och Grill chips.
Kläder: Monki Leanne byxor, Gina Tricot Oh My God t-shirt, Gina Tricot vit stickad höstmösa.
Bakgrund: Rebecca and Fiona - Luminary Ones, en stor skön säng och bakischoklad.
Nagellack: Mörkrött. IsaDora - Frosty Wine.
Känsla: Glad, lite små hungrig och en aningen mör.
Tid: 15.38.
Omgivning: Rummet jag sover i hos Micke och Sara.
Irritationsobjekt: Min kliande näsa som inte vill sluta klia.

8 VAL
Umeå eller Luleå: Luleå. Bl.a. Monki i Luleå är 100ggr bättre än Monki här i Umeå.
Monki, Gina Tricot eller H&M: Monki helt klart!
Kaffe eller te: Te på kvällarna, Kaffe om jag är ute och fikar med vännerna.
Vår eller höst: Höst, om den är någorlunda varm och solig och höstlöven ändrar färg och allting är så otroligt vackert.
Sol eller regn: Sol helt klart men regn är underskattat. Kan helt klart vara grymt mysigt med en regnig dag.
Musik eller tv: Musik, kollar knappt på tv faktiskt.
En krog med dansgolv eller utan dansgolv: MED!
Gå på Arfikanska dansen idag eller inte: Ska försöka ta mig dit.

7 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner: Ja.
Brutit mot lagen: Ja.
Blivit arresterad: Nej.
Badat naken: Ja! Senast i sommar :)
Varit med på TV: Nej, endast nyheterna men det räknas inte riktigt.
Kysst någon du inte känner: Haha, ja en del.
Haft ångest över eller ångrat något du gjort i fyllan: Nej.

6 SAKER SOM GÖR MIG GLAD
Att dansa.
Komplimanger.
Vanilj- och chokladglass med marshmallows, karamelliserade pecannötsbitar och chokladsås, eventuellt med banan också.
Att kolla True Blood hemma i Victors säng med Victor.
Riktigt bra musik.

5 SAKER DU INTE VISSTE OM MIG
Jag gillar att lyssna på och sjunga med till låtarna från High School Musical när jag städar.
När jag äter Singoalla börjar jag med att dela på den, äter upp det vita klegget och sedan trycker jag in tungan i den andra kakhalvan med hål i så jag får bort sylten innan jag äter upp kexen.
Jag dömer människor väldigt fort, men brukar ofta ändra uppfattning om dem. Grymt dålig egenskap, jag vet.
Jag har haft en geckoödla när jag gick i högstadiet men vågade aldrig mata den för att gräshopporna var så äckliga så min pappa tog bort den.
Jag drömmer mardrömmar nästan varje natt.

4 SAKER DU VILL GÖRA INNAN DU DÖR
Hoppa fallskärm.
Ge ut 3 böcker.
Resa en massa.
Lära mig italienska.

3 PERSONER
Du kan berätta allt för: Lillasystern, Storasystern och Sara.
Du tycker om: Victor, Robin och Storabrodern, men även många fler också så klart.
Du inte gillar: John Willoughby (Sense and sensibility), Bitterfittan Nour El-Refaians, Spencer Pratt (The Hills).

2 STÄLLEN DU HELLRE SKULLE VILJA VARA PÅ ÄN DÄR DU ÄR NU
Hos Victor.
Hemma.

1 ÖNSKAN
Att jag var rik.


Drop Rhythm - Music for Ballet exercises


Första två veckorna av skolan avklarad. Lektionerna är fortfarande helt underbara. Jag dansar ungefär 5timmar om dagen och älskar det! Den här veckan har kvällskurserna även börjat. Jag har än så länge varit på Orientalisk dans, Balett och Dancehall, ikväll blir det den efterlängtade Afrikanska dansen. Om jag orkar gå på den ikväll, var ut med klassen igår. Först en sjysst hemmafest hos Sanna och sedan drog vi för att inviga Corona. Blev väldigt mycket dansande så svetten skvätte. Kom hem vid halv 3 och satt och proppade i mig chips innan jag tvärsomnade med datorn och allt fortfarande på. Snart blir det uppstigning för att käka lite och sedan ska jag tillbringa dagen framför The Hills, tills jag ska iväg, om jag orkar. Livet i Umeå är underbart! Längtar så klart lite hem till Luleå. Idag skulle jag göra mycket för att vara i Luleå i Victors säng och ha bakisdag. Men på fredag kommer jag hem igen, 5 dagar kvar. Krams
Bilder: Jenny Unga (Duschrum i skolan)

First two weeks in Umeå has been great. I dance 5 hours a day and I love it. Yesterday it was partey with my class, it was really fun. Oh lord what we danced! Hehe. Today I would do a lot to be in Luleå in Victors bed and have a hangover day. But on friday I'll be there again.
Pictures: Jenny Unga (Shower at school)


It's been a long time since I had some funA Taste of Life and I love It! ♥


RSS 2.0