Beautiful Blogger!Tack så mycket Kristina för den fina utmärkelsen! Eftersom jag fått denna utmärkelse så måste jag skriva 7 saker om mig själv, enligt blog award reglerna. För er som inte vet dem så ser det ut så här:
1. Som awardvinnare ska du kopiera in award-bilden i din blogg för att visa att du fått den.
2. Tacka och länka tillbaka till den du fick awarden av.
3. Ge awarden till 7 andra bloggsystrar/bröder.
4. Skriv 7 intressanta saker om dig själv.


Så lite snabb kuriosa om mig: Jag är då, som de flesta vet, en tjej på 19år som enligt mig själv oftast är väldigt glad, mysig och mode- och dansintresserad. På måndag börjar jag på Balettakademiens yrkesförberdande danslinje i Umeå och tycker det ska bli jättespännande!

Jag älskar att läsa böcker och lever mig ofta in i dem. Och jag brukar ofta sitta och skratta högt om det är något roligt i boken eller om det är något sorgligt så börjar jag ofta gråta.

Jag älskar att kyssas. Det är det absolut mysigaste och underbaraste som finns. (Om det är en bra kyssare man kysser, för alla är faktiskt inte bra!)

När jag var liten var min högsta dröm att bli delfintränare eller glassbilschaufför.

Jag är expert på att få fixidéer på att storstäda garderoben/rummet men färdigställer det sällan. Jag brukar hinna dra ut allting i rummet, plocka en halvtimma och sedan ledsnar jag fort så att allting antingen blir kvar i rummet så att det är stökigt eller så trycker jag in allt i skåpet igen så det ser värre ut än innan.

Jag är en shoppoholic (kläder, skor) och ångrar ganska många av mina köp. Så lite nervös inför nästa vecka när sommarjobbets lön kommer in på kontot, måste sparas nu när man blir fattig student.

Jag är galen i choklad och älskar Marabou mjölkchoklad. Precis innan sommaren köpte jag minst 2st 200g choklader per vecka i 4 veckor. Men slutade med det när mina pengar plötsligt tog slut.

Så det var väl 7 spännande saker om mig. Här är mina 6st bästa bloggar som får Awarden av mig:
Sofia
Cindy
Ida
Josefin
Johanna
Malin


Kommentarer
Postat av: Cindy

OJoj! Så jag ska göra samma då antar jag??

2010-08-19 @ 21:05:08
URL: http://cindystenberg.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jess :)

2010-08-20 @ 19:56:34
URL: http://avogueidea.blogg.se/
Postat av: Ida

Tackar :-DD. (antar jag xD).Och som sagt, lycka till imorrn och ha det superfantastiskt raring! <3

2010-08-22 @ 22:52:02
URL: http://lepetitmorte.blogg.se/

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0