Spotted
Just nu sitter jag inne och dricker supervarmt te med massa massa honung trots att solen skiner där ute och det är +19. Jag har nämligen jätteont i kroppen och huvudet. Mornarna vaknas med ont i halsen och kvällarna somnas med täppt näsa. Har en dunderförkylning på G. Inte så roligt då skolan börjar snart, men håller tummarna att jag hinner bli frisk innan dess.
Sitter hos Victor vid hans nya MAC. När man inte är van vid mac så är den otroligt tjorvig. Råkar hela tiden trycka bort sidan och hittar inte vars man sparar bilder osv. så får se om jag lyckas slänga upp detta inlägg.

Denna schweizerosthåliga bild ovanför ger en lätt antydan på vad jag gillar nu och som ska bli fint till hösten. Röda läppar (så klart), prickigt - prickiga strumpbyxor som var inne i våras, bruna toner, ulligt fårskinn, lite oldie-stil och snygga hattar.

På tal om kläder så ska jag idag gå igenom min garderob för att kolla vad för något man ska packa med till Umeå. Tänkte även gå igenom några lådor med flyttgrejer som jag har nere i förrådet. Kan vara bra att veta vad för kökssaker man äger, vet att jag har en wookpanna och ett durkslag i alla fall. Och även 2 jättefina underlägg och en kökshandduk från H&M som jag fick i måndags av min broder och hans flickvän i inflyttningspresent. Det största som fortfarande saknas är en lägenhet att flytta in i, men det lär väl lösa sig. Nu skall jag skrida till verket! Ha en fin dag.

I have a big flu. Cross my fingers that I'll become good before the schoolstart on monday. This picture above gives a hint of what I like for the autumn: Red lipstick (of course), dotted pantyhose, brown tones, woolly sheep leather, oldie-style and beautiful hats. ♥

Kommentarer
Postat av: K.U

Det löser sig nog, det finns ju olika inneboende möjligheter hos gamla damer också ;)

Min svägerska bodde först hos nån sådan dam :)

2010-08-18 @ 14:01:00
Postat av: Cindy

Låter roligt å packa å flytta :D avundsjuk, hehe

2010-08-18 @ 19:54:33
URL: http://cindystenberg.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jo precis, hoppas dock på egen lägenhet/studentrum. Men ska kolla blocket i sista fall.

2010-08-18 @ 19:55:00
URL: http://avogueidea.blogg.se/
Postat av: Jenny

Blir roligare när jag fått lägenhet, nu till veckan blir det bara att packa en väska och ha med sig eftersom ja kommer bo på skolan/inneboende hos någon till nästa helg då ja kommer tillbaka till Luleå igen.

2010-08-18 @ 19:56:09
URL: http://avogueidea.blogg.se/

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0