Ett Steg i Taget


Nu är det alldeles strax sängen för mig. Känner att jag redan varit vaken minst 1 timma för länge. Kroppen gör ont och varje liten muskel och del av mig värker av förkylningen, jag är grymt ljudkänslig och jag fryser så jag skakar trots 10kg kläder. Så klart har jag fortfarande inte färdigställt garderobsstädandet så har några plagg på sängen som jag ska hänga in innan det blir bryggning av te och sängen för att sova. Längtar!   

Glömde berätta tidigare idag att jag och Victor var och gick slackline igår. Såg inte riktigt ut som på bilden ovan då jag hade sämre teknik och knappt kunde gå på den och Victor höll på att hoppa och studsa runt på den. Som vanligt var jag en naturbegåvning och var duktigare än vad nybörjare vanligtvis är, vilket jag oftast är på allt nytt jag testar och det var jätteroligt så det ska absolut testas igen. Här kan ni läsa lite kuriosa om slackline och spana in två filmer, en galen och en galnare, medan jag förbereder mig för sängen. God natt!
Slackline är en sport där utövaren balanserar på ett hårt spänt nylonband som tillskillnad från linan är platt. Den spänns upp mellan ex. två träd så att utövaren sedan kan gå, hoppa eller balansera på bandet. Slacklining skiljer sig från att gå på lina på så sätt att bandet inte spänns lika styvt utan istället är dynamiskt. Slackline används på många olika sätt: som en sport eller aktivitet där bandets dynamik gör att användaren kan göra olika hopp och trick.

I feel in every part of my body that I'm sick so longing for the bed. Yesterday I and Victor went on a slackline. It was really fun and I will absolutely do it again. Now I must go to bed before I fall in sleep. Good night! ♥


Kommentarer
Postat av: Cindy

aah fan! Du får bli frisk snart. Förkylning sucks donkey ass.

Men kul med de där stacklinje, vad de nu hette. XD Ser coolt ut på tv.

2010-08-19 @ 06:18:26
URL: http://cindystenberg.blogg.se/
Postat av: Jenny

Thnx, jobbar på att bli frisk! Slackline ;P hehe, jo det var kul. Victor äger kung så klart!

2010-08-19 @ 09:38:59
URL: http://avogueidea.blogg.se/

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0