Party Non Stop


Gårdagen ägnades åt en otroligt skön heldag i sängen med bra filmer, pringles, dipp, dr. Pepper och Victor. Grymt att bara ligga en hel dag i sängen. Vaknade 12.00 och hoppade upp 21.00 då vi skulle göra oss iordning för utgång. Luleå har nu i helg haft en drogfri festival. Jag kan ju tyvärr inte säga att jag var drogfri men tanken var god. 00.45 spelade Housewives på gültzastranden under bar himmel med rökmaskin, spots och jäkligt bra musik. Jättesynd att det bara var jag, Victor och typ 10 till som var där och röjde. Vi gav upp efter 5 minuters dansande och drog till All Star istället där folket var. Och det blev en otroligt lyckad kväll.
Jag är en aningen lite för bakis idag men speedad som bara den så packar, städar och öser till Victors asgrymma spellista på Spotify medan jorden snurrar. I morgon 05.45 åker jag till Umeå för första skolveckan! Är grymt taggad och pepp. Nu är det äntligen dags!

Had a great all day long in bed with movies, chips, dr. Pepper and Victor at Viggotropolis till 21.00 when we started party instead. I have a little bit to much hangover today, but I'm speed so I clean and pack for tomorrow when I'm going to Umeå for the first school week! Now it's finally time! ♥


Kommentarer
Postat av: Cindy

Lycka till!!

2010-08-22 @ 19:41:29
URL: http://cindystenberg.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tack så mycket :) NU är jag nervös :S

2010-08-22 @ 20:54:32
URL: http://avogueidea.blogg.se/

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0