I wonder how


Nu har jag äntligen lyckats nå ett internet som fungerar. Igår var då första skoldagen, var spännande att träffa alla nya klasskompisar och lärare. Idag har vi haft de första danslektionerna: balett och modernt. Det är verkligen helt underbart och roligt och jag är jättetaggad! Men det finns ju alltid det där lilla men:et. Sitter just nu med en liten klump i magen, saknar alla i Luleå och känner mig ensam. Jag vet att det löser sig så fort jag får boende och börjar lära känna alla i klassen..men nu, den här veckan känns ganska tuff. Det är helt underbart i skolan och under lektionerna men som sagt efter det har jag inte så mycket att göra och då blir det snabbt ensamt.  
Jag längtar till fredag då jag får åka hem igen tills dess får jag göra det bästa av situationen. 
Haffade Elin, en jättesöt tjej från Finland när vi slutade och vi satt och snackade ett tag. Ska ikväll och hälsa på i hennes lägenhet och dricka te och sen har jag en hemläxa till i morgon så den ska jag också göra. Så lite verkar det ordna sig allt. Får som sagt göra det bästa av situationen, försöka roa mig och tillsist kommer det lösa sig. Kommentera gärna mina inlägg det får mig att känna mig lite mindre ensam ♥ Krams!

It's wonderful at school but I feel abit alone. I know it will be allright when I got somewhere to live and start to know the clasmates. Till that I'll do the best of the situation. Love and peace ♥


Kommentarer
Postat av: Carola

Det kommer ordna sig med ensamheten! När man går skola brukar det ju vara hyfsat lätt att knyta nya kontakter, men det är ju lite jobbigt till en början. Hoppas du får ett rum/lgh snart! Lycka till!

2010-08-24 @ 17:52:27
Postat av: Jenny

Svar: Tack tack! Känns redan bättre faktiskt. Klart det löser sig, men så skönt att få skriva av sig lite.

2010-08-24 @ 18:13:07
URL: http://avogueidea.blogg.se/
Postat av: Madde

Hoppas det går fort att få en lägenhet så blir det lite mer personligt =)O d där med att knyta nya kontakter. det går nog galant för dej. Redan 2:a dagen har du ju hittat en :)Kul att du kommit in på balettakademin som du vile!!

2010-08-24 @ 19:21:52
Postat av: Ansi

Så är det alltid på ett nytt ställe, ensamt. Efter några månader önskar du säkert att du skulle få lite egentid för det kommer att vara fullt upp:)

2010-08-24 @ 20:02:13
Postat av: K.U

Ja, första tiden känns pinsam jobbig men skapa rutiner och var inte rädd för att träffa folk (det vet jag att du inte är heller) så kommer det gå bra.

Du är så duktig och tänk... du är en av dem som kom IN!!

Du får gärna ringa om du känner dig ensam, jag vet ju hur det känns så att säga :)kram

2010-08-24 @ 20:21:08
Postat av: Pa

Du är ju fantastiskt duktig! Det kändes bra igårkväll när vi var förbi Malins svärföräldrar på mat samt hälsade på Micke, (synd att Sara inte var hemma). Det känns säkert jobbigt att bo i kappsäck! Men det som inte dödar det härdar.....imorgon är det redan onsdag.....syns till helgen. Längtar efter att lyssna till dina erfarenheter. Kram

2010-08-24 @ 22:35:33
URL: http://avogueidea.blogg.se/
Postat av: Storasyster

Du är så bra kära syster!

2010-08-25 @ 10:02:49
Postat av: Jenny

Tack så mycket alla söta för era stöttande ord! :) kändes lite ensamt för en timma eller två men allt är asbra nu. Vi har så grymt kul i klassen och på lektionerna så det kan inte kännas annat än bra :) krams på er

2010-08-26 @ 15:57:59
URL: http://avogueidea.blogg.se/
Postat av: Augenlicht

Hi. You took this photo without any permission!

As you know, copyright is an important law in the internet, so please delete it right now from your blog.Thank you

2012-01-05 @ 21:23:59

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0