Animalistic


Pigg och glad idag. Efter gårdagens rödmålade läppar och party sug så blev det utgång, var för första gången på båten här i Luleå. Den nådde inte riktigt upp till mina förväntningar, men hade någorlunda roligt i alla fall. Idag 1 Augusti är en alldeles perfekt söndag. Solen skiner, termometern visar +25 och himlen är blå. Ska duscha bort gårdagens partydamm och sedan dra på lätta kläder och ta mig ut och till stan. Väntar fortfarande på svar från skolan, är fortfarande 1a reserv och väntar fortfarande på att min hårt ihoparbetade lön ska ramla in på kontot. Sedan blir det att spara det mesta till lägenhet (äntligen blir de att flytta hemifrån!) och någon liten slant ska jag lägga på min nya höstmodekärlek: Djurmönstrade plagg, genomskinliga skjortor/tröjor, röda klackskor, naglar och läppar. Grymt hett! Nu ska jag dra, syns på stan!

It's a beautiful 1 August!

 


Kommentarer
Postat av: Cindy

Jag väntar också på lönen - huuu

2010-08-01 @ 13:33:16
URL: http://cindystenberg.blogg.se/
Postat av: Moa

Heej Jenny!

Du måste bara gå in på min blogg och kolla vad Patrik Lindmark lagt ut. (har länkat till den på bloggen)Haha! Jag håller på att dö i garv! Filmen som vi gjorde på draman med Åke! Bolki vs högga!

2010-08-03 @ 20:00:05
URL: http://moastralberg.blogg.se/
Postat av: Carola

Hoppas du kommer in på skolan, det borde du göra som första reserv!!

2010-08-03 @ 20:33:22
Postat av: Jenny

Man blir så leds när man inte får den när man ska få den! Jag ska länka till din blogg när jag är tillbaka efter helgen, jag har inte glömt bort det :)

2010-08-04 @ 10:11:04
URL: http://avogueidea.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag såg det! XD Underbart! Jag la upp den på min blogg också.

2010-08-04 @ 10:11:35
URL: http://avogueidea.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tack Carola! Jag hoppas också. Men den börjar om 3 veckor så lite orolig börjar man bli när man aldrig får något besked.

2010-08-04 @ 10:12:13
URL: http://avogueidea.blogg.se/

Kladda ner dina tankar här:

(Kommentarer som anses vara stötande mot mig eller mina nära kommer att raderas och IP-nummer spärras. Jag vill inte heller ha några spam- & reklamkommentarer i mitt kommentarsfält!)

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)

Din bloggadress så jag kan besöka den:

Dina tankar:

Trackback
RSS 2.0